top of page

Beste lasertoestel voor mijn klanten

Bijgewerkt op: 22 nov. 2023

Uiteraard wil ik het beste lasertoestel voor mijn klanten, dus waarom koos ik dit lasertoestel voor mijn klanten? Wat is het verschil tussen het lasertoestel dat Esthetiek K. gebruikt of een ander traditioneel lasertoestel. Je leest het hier.


Ik koos voor het Elysion Pro+ laserontharingsapparaat van Cocoon Medical. Een geavanceerd apparaat dat wordt gebruikt voor permanente ontharing. Het belangrijkste verschil tussen de Elysion Pro+ en andere laserontharingsapparaten heeft te maken met de technologie en eigenschappen die het biedt. Hier zijn enkele punten die het Elysion Pro+ onderscheiden van andere laserontharing apparaten:


Diodelaser technologie: De Elysion Pro+ maakt gebruik van diodelaser technologie, die effectief is voor verschillende huidtypes en haartypes. Diodelasers zijn doorgaans veiliger en efficiënter dan oudere laserontharing technologieën.


Snelheid en comfort: Elysion Pro+ is ontworpen met een hoge pulsduur en een grote spotgrootte, waardoor behandelingen snel kunnen worden uitgevoerd en minder ongemak voor de patiënt veroorzaken.


Geavanceerde koelingstechnologie: Het apparaat heeft geïntegreerde koelingstechnologie om de huid tijdens de behandeling te koelen en het ongemak te verminderen.


Veiligheid en efficiëntie: Het Elysion Pro+ laserontharingsapparaat is goedgekeurd door regelgevende instanties en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen. Het biedt efficiënte resultaten en minimaliseert het risico op bijwerkingen. Europees goedkeuringsmerk en wordt in Europa gemaakt


Resultaten op lange termijn: De Elysion Pro+ is gericht op het bieden van blijvende resultaten op lange termijn. Het vereist minimum 6 behandelingssessies voor optimale resultaten.


Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit van laserontharing niet alleen afhangt van het apparaat, maar ook van de ervaring en expertise van de behandelaar.

Kelly en haar team spelen een cruciale rol in de effectiviteit van de behandeling en de tevredenheid van de klant.

Het is altijd een goed idee om met ons te overleggen over wat je kunt verwachten van de behandeling met het Elysion Pro+ apparaat en welk resultaat je kunt bereiken. Boek een gratis test sessie met intake gesprek via de "Maak Afspraak" knop


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page