top of page

Over ons

Wie zijn we?

Hallo, ik ben Kelly, laat ik me even voorstellen.

 

Al van jongs af aan wist ik al dat de beauty sector mij interesseerde. Daarom heb ik op mijn 14de gekozen voor de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen in DvM te Aalst. Daarna heb ik nog een specialisatiejaar esthetische lichaamsverzorging gevolgd en dit gecombineerd met een buitenlandse stage.

 

Omdat ik mijn kennis nog verder wilde uitbreiden heb ik nadien ook nog mijn bachelor diploma behaald in de schoonheidszorgen op de Erasmushogeschool te Jette alsook een diploma dermatologische schoonheidsspecialiste.

 

Hierbij stopt het leren natuurlijk niet, want elk jaar volg ik nog verschillende opleidingen, seminaries en beurzen. Zo blijf ik steeds op de hoogte van alle nieuwe technieken en kan ik jullie optimaal verzorgen en adviseren.

 

Wat doen we?

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en anti-age behandelingen doordat wij onze gelaatsverzorgingen combineren met apparatuur voor een doeltreffend en onmiddellijk resultaat. Wij werken steeds met professionele producten.

Verder zijn wij gespecialiseerd in laserontharing.

U kan bij ons terecht voor bijna alle schoonheidsverzorginge
n. Dit gaat van epilaties, manicure, gelish, pedicure en persoonlijk make-up advies. 

 

Dit is mijn passie, hier vind ik mijn geluk en ik ben zo blij dat ik dit met jullie mag delen.

 

 

Kelly Vanhalle van Esthetiek K.
Esthetiek_Kelly_bewerkt_-203_websize.jpg

Britt

Sinds 2023 krijg ik ondersteuning van Britt. Zij heeft al verschillende jaren ervaring en kan jij met de grootste zorg bijstaan. Haar specialisaties zijn make-up, pedicure en laserontharing. 

Ik ben enorm dankbaar met zo een zorgzaam persoon in mijn team.

 

 

Chana Van de Casteele

Voor permanente make-up kan je terecht bij deze Chana.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste met veel passie voor het vak, koos zij om haar verder te gaan specialiseren in de wereld van permanente make-up. U wordt op een persoonlijke, professionele en unieke manier behandeld om zo tot het mooiste resultaat te komen.

 

 

3cd47c0e-71fd-4557-ab98-ba064907e4d8.JPG
bottom of page