top of page

Over ons

Instituut_Kelly_bewerkt-194.jpg

Wie zijn we?

โ€‹

Hallo, ik ben Kelly, laat ik me even voorstellen.

 

Al van jongs af aan wist ik al dat de beauty sector mij interesseerde. Daarom heb ik op mijn 14de gekozen voor de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen in DvM te Aalst. Daarna heb ik nog een specialisatiejaar esthetische lichaamsverzorging gevolgd en dit gecombineerd met een buitenlandse stage.

 

Omdat ik mijn kennis nog verder wilde uitbreiden heb ik nadien ook nog mijn bachelor diploma behaald in de schoonheidszorgen op de Erasmushogeschool te Jette.

 

Hierbij stopt het leren natuurlijk niet, want elk jaar volg ik nog verschillende opleidingen, seminaries en beurzen. Zo blijf ik steeds op de hoogte van alle nieuwe technieken en kan ik jullie optimaal verzorgen en adviseren.

 

Wat doen we?

โ€‹

U kan bij ons terecht voor bijna alle schoonheidsverzorgingen. Dit gaat van epilaties, manicure, gelish, pedicure tot gelaatsverzorgingen, wimperlift en nog zoveel meer.
Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en anti-age behandelingen doordat wij onze gelaatsverzorgingen combineren met apparatuur voor een doeltreffend en onmiddellijk resultaat. Wij werken steeds met professionele producten.

 

Dit is mijn passie, hier vind ik mijn geluk en ik ben zo blij dat ik dit met jullie mag delen.

 

 

Ik kijk ernaar uit om je te verwennen!

 

 

Kelly

 

Esthetiek K. by Kelly Vanhalle

bottom of page